Uw specialist in wasbox construsties | Wasbox constructie
15527
post-template-default,single,single-post,postid-15527,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

De interieurbaan als snelle oplossing voor het reinigen van de binnenkant van de auto.

De interieurbaan als snelle oplossing voor het reinigen van de binnenkant van de auto.

Het is een concept dat geintroduceerd is in 2008 en is inmiddels bij een groeiend aantal wasstraten beschikbaar. De klant rijdt zijn of haar auto op een transportband en stapt uit, waarna de schoonmaak en reiniging binnen een handvol minuten plaatsvind. De aanbieders van dit systeem verzorgen niet alleen de montage en technische opzet, maar ook het totaal concept van benodigde randapparatuur en toebehoren, inclusief begeleiding en opleiding van het personeel en de mogelijkheid om het personeel stage te laten lopen op vestigingen met een al draaiende interieurbaan. De eerste dagen na opening kunnen medewerkers ook worden begeleid zodat ze klanten op een perfecte manier kunnen ontvangen en een uitstekend product kunnen afleveren.

Conclusie

De interieurbaan is een uniek concept bij wasstraten, waarbij autos door carwash specialisten ook van binnen in een mum van tijd schoongemaakt kunnen worden, terwijl de klant kan genieten van een gratis kop koffie, thee of zelfs een hapje eten als ze dat zouden willen.